hirdetés________________hirdetés________________hirdetés banner hirdetésbanner hirdetésWeboldalunk kizárólag harmadik fél által közvetített cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a közvetített cookie-k használatát.
Logó   2024. Május 14. Kedd, Bonifác
 
banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

<<     <
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>      >>


Brokkoli krémleves

Hozzávalók:
30 dkg brokkoli, 1 liter zöldségleves (kockából), 1 dl 12%-os tejföl, só, őrölt bors, szerecsendió.

Elkészítés:
A zöldséglevesben puhára főtt brokkolit összeturmixoljuk,majd a tejföllel és a fűszerekkel ízesítve összekeverjük, és a zöldséglevessel összefőzzük.



Gyümölcsleves

Hozzávalók:
50-70 dkg gyümölcs 2 dl tejföl 2 evőkanál cukor fahéj,liszt,só

Elkészítés:
Egy-másfél liter vizet forralj fel a cukorral, fahéjjal és egy csipet sóval. Tedd bele a megmosott gyümölcsöt (meggyet, cseresznyét, szilvát, feldarabolt körtét, almát), s forrald fel újra. A tejfölből két teáskanál liszttel készíts habarást, add hozzá, majd újra forrald össze. Lehűtve tálald. Ha tiszta meggylevest készítesz, akkor tegyél bele bőven vaníliát is - megéri.



Tavaszi erőleves

Hozzávalók:
50 gr sárgarépa,
50 gr fehérrépa,
50 gr zeller,
50 gr fejeskáposzta,
9 dl zöldségleves,
1 babérlevél,
só, feketebors


Elkészítés:
A zöldséget hosszú, vékony csíkokra vágjuk. A zöldséglevest felforraljuk, beletesszük a zöldségeket, és a babérlevelet, 10-15 percig főzzük, míg a zöldség megpuhul. Kivesszük a babérlevelet, ízlés szerint fűszerezzük a levest azonnal tálaljuk.



Fitness saláta

Hozzávalók:
jégsaláta 1 fej sonka 40 dkg brokkoli 1 fej sárgarépa 1 db közepes fürjtojás 16 db szerecsendió, só Öntethez: olivaolaj 1 dl fél citrom leve bazsalikom balzsamecet 0,5 dl

Elkészítés:
A brokkolit megsózzuk és szerecsendióval ízesítjük, majd gőz fölött pár percig gőzöljük. A sonkát vékony szeletekre vágjuk, a fürjtojást sós vízben megfőzzük és megpucoljuk. A répát megtisztítjuk és lereszeljük. Az öntet hozzávalóit egy kis üvegben jól összerázzuk. A tányérra ráhelyezzük a jégsaláta darabjait, majd a megpucolt, megreszelt zöldségeket és öntettel jó alaposan meglocsoljuk.



Bostoni burgonya

Hozzávalók:
1 kg burgonyából készült burgonyapüré, fél fej vöröshagyma, 2 tojás, S dkg vaj, kevés pirospaprika.

Elkészítés:
A burgonyapürét (amely lehet maradék is) a reszelt hagymával meg a tojásokkal habverővel jól kikeverjük, és alaposan kivajazott tűzálló tálba öntjük. A tetejére olvasztott vajat locsolunk, pirospaprikával meghintjük, és a sütőben a tetejére kérget sütünk.



<<     <
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>      >>


banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Szabályzat
Partnereink
Kapcsolat / Impresszum
Copyright © Netkanizsa.hu 2007-ben alapítva. Minden jog fenntartva!