hirdetés________________hirdetés________________hirdetés banner hirdetésbanner hirdetésWeboldalunk kizárólag harmadik fél által közvetített cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a közvetített cookie-k használatát.
Logó   2023. Október 3. Kedd, Helga
 
banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Ingyenes lakossági LED-csereprogram Nagykanizsa Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

Meghosszabbított határidő: június 15-ig lehet regisztrálni az ingyenes lakossági LED-csereprogramban!

Csökkentse energiaszámláját és óvja környezetét a CYEB közremûködésével!

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttmûködésének eredményeként lakossági LED-csereprogram indul városunkban. Az izzókat mindenki ingyenesen kapja meg, csupán regisztrálni kell a ledcsere.hu oldalon. Ennek során meg kell adni a személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám), illetve szükséges a regisztrálandó háztartás villanyszámlája is – mindezekrõl az adatokat jól olvashatóan mutató fotókat kell feltölteniük a jelentkezõknek. Emellett egy táblázat kitöltésével szükséges megadni, hogy hány darab és milyen teljesítményû izzót szeretne lecserélni a család, és ezeket a lakás/ház melyik helyiségében használják. (A régi, hagyományos izzókat nem kell majd leadni.)

A programban történõ részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek, és ott minimum 2 évig használatban is legyenek.

A meghosszabbított regisztrációs idõszak június 15-ig tart.

Amennyiben Önnek, vagy ismerõsének problémát jelent az online regisztráció, Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata regisztrációs pont nyitásával nyújt segítséget a csereprogramba történõ jelentkezéshez. Kérjük, hogy a regisztrációs pontra hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, elõzõ havi villanyszámláját és egy jegyzetet arról, mely helyiségekben, hány darab és milyen foglalatú izzót kíván kicserélni.

Regisztrációs pont: Nagykanizsa MJV Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.

Hétfõ: 8:00–12:00
Kedd: 8:00-12:00
Szerda: 8:00–12:00
Csütörtök: 8:00–12:00
Péntek: 8:00-12:00

Kérjük, a regisztrációs pontot csak abban az esetben keresse fel, ha az online jelentkezés problémát jelent az Ön számára!

Átadás-átvételi pontok:
1. Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ, Nagykanizsa, Széchenyi tér 5.
Nyitvatartási idõ: 2023. szeptember 01-22. között munkanapokon 9.00-17.00 óráig

2. Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház, Nagykanizsa, Hajgató Sándor u. 1.
Nyitvatartási idõ: 2023. szeptember 01-08. között munkanapokon 10.00-17.00 óráig

3. Nagykanizsa-Bagola, Közösségi ház, Nagykanizsa, Bagoly u. 15.
Nyitvatartási idõ: 2023. szeptember 04. 9.00-17.00 óráig

4. Nagykanizsa-Fakos, Közösségi ház, Nagykanizsa, Sandi u. 14.
Nyitvatartási idõ: 2023. szeptember 05. 9.00-14.00 óráig

5. Nagykanizsa-Bajcsa, Közösségi ház, Nagykanizsa, Törökvári u. 65.
Nyitvatartási idõ: 2023. szeptember 06. 9.00-14.00 óráig

Logisztikai kapcsolattartók:
- Feldéné Hajnal Mónika koordinátor
Telefon: 06/20-849-2440

- Németh György koordinátor
Telefon: 06/20-849-2441

A LED-izzók használata jelentõs energiamegtakarítást jelent, a hagyományos izzókhoz képest akár 30%-os csökkenés érhetõ el a villanyszámlában. Elõnyük emellett a hosszú, akár 10 éves élettartam és az egyenletes fény, jó fényhasznosítás biztosítása. A kisebb energiafelhasználásnak és a kevesebb keletkezõ hulladéknak köszönhetõen alacsonyabb a környezeti terhelés is. Kérjük, csatlakozzon Ön is a LED-csereprogramhoz és hívja fel az ingyenes korszerûsítési lehetõségre családtagjai, ismerõsei figyelmét is!

 

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS!

2023. június 5. - 2023. június 11. közötti idõszakra tervezett munkálatok:

Platán sor:
Északi oldal: Dél felé haladva az újabb szakasz kivitelezési munkái folytatódnak a Dr. Mezõ Ferenc Gimnáziumtól nyugat felé, ezen szakaszon a vezeték a járdában halad. Parkolóhelyekben az érintett szakaszokon korlátozás várható elkordonozással. Gyalogos forgalom marad a járdán, elkordonozással. Várhatóan a gerincvezeték teljes egészében elkészül. Folytatódnak a nyomáspróbák és a fertõtlenítések.

A Déli oldalon folytatódnak a vezeték építések, és várhatóan a gerincvezeték építési munkái befejezõdnek. Folytatódik a szakaszok nyomáspróbája és a fertõtlenítések.

Teleki utca:
Északi oldal: A régi vezeték csõtöréssel érintett szakasz feltárásának elõkészítése zajlik.

Déli oldal: a nyugati szakaszán (Tavasz utcától nyugatra) a felmart szakaszon folytatódnak a vezeték építési munkák, ezáltal napközben az ingatlanokba bejutás-, kijutás - az érintett szakaszon - idõszakosan korlátozásra kerül, valamint a víztoronnyal szemben lévõ ideiglenes buszmegálló is kiépítésre kerül (elõrehaladás függvényében a buszközlekedés az ideiglenes megállóba lesz áthelyezve). Munkaidõben 17 órára minden ingatlanba a bejutás biztosított lesz (ha nem történik csõtörés). Az érintett szakaszon a forgalmi sáv lezárásra került/kerül.

FONTOS: Szerdai napon a reggeli csúcsforgalom csillapodása után a Kórház utcai körforgalom Teleki utcára történõ kihajtóágát mélymarással átmarják. Várható idõtartam 1 óra. Ezen idõtartamban a forgalomirányítás jelzõõrök, illetve a Rendõrség segítségével fog történni. A gépjármû forgalomban kisebb fennakadások várhatóak. Ezt követõen a Teleki utca déli oldalán a Tavasz utcától keleti irányba mélymarással a teljes visszalévõ szakasz felmarása megtörténik, a mart anyag bennhagyásával. A víztoronnyal szemben elhelyezkedõ buszmegálló közlekedésében kisebb fennakadások várhatóak, amíg elõtte a marógép elhalad.

A tervezett kivitelezési munkák ütemezését a csapadékos idõjárás és az esetleges havária módosíthatja!

 

„Magyar, szeresd a magyart!” (Mindszenty József)

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom Önt a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szervezett, 2023. június 4-én (vasárnap) 9.30-kor kezdõdõ megemlékezésre.

Helyszín: Eötvös tér, Nagy-Magyarország-emlékmû

Balogh László

Nagykanizsa MJV polgármestere

 

Következõ véradások Nagykanizsán és környékén:

2023.06.13. (kedd) 13:30-17:30 Vöröskereszt Nagykanizsa (Sugár út 28.)
2023.06.20. (kedd) 10:30-13:30 Vöröskereszt Nagykanizsa (Sugár út 28.)
2023.06.20. (kedd) 15:00-17:00 Murakeresztúr Faluház
2023.06.24. (szombat) 13:30-17:00 Zalaszabar Közösségi Ház

Adj vért, és ments meg három életet!

 

LAKOSSÁGI KÖZLEMÉNY!

VÁGÁNYZÁRI HIRDETMÉNY

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2023. június 11-én Ferencváros – Budapest-Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 30 [Budapest—] Székesfehérvár — Nagykanizsa [—Gyékényes] vasútvonalon az 1204 sz. ADRIA IC Budapest-Keletibõl korábban, 18:35-kor indul.

A vonat Budapest-Kelenföld állomástól a Közforgalmú menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhetõ a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.

A vágányzár idõtartamán kívül érvényes menetrend elérhetõ a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon.

hirdetmény


banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Szabályzat
Partnereink
Kapcsolat / Impresszum
Copyright © Netkanizsa.hu 2007-ben alapítva. Minden jog fenntartva!