hirdetés________________hirdetés________________hirdetés banner hirdetésbanner hirdetésWeboldalunk kizárólag harmadik fél által közvetített cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a közvetített cookie-k használatát.
Logó   2024. Május 20. Hétfő, Bernát, Felícia
 
banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

<<     <
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>      >>


Brokkoli krémleves

Hozzávalók:
30 dkg brokkoli, 1 liter zöldségleves (kockából), 1 dl 12%-os tejföl, só, őrölt bors, szerecsendió.

Elkészítés:
A zöldséglevesben puhára főtt brokkolit összeturmixoljuk,majd a tejföllel és a fűszerekkel ízesítve összekeverjük, és a zöldséglevessel összefőzzük.



Gyümölcsleves

Hozzávalók:
50-70 dkg gyümölcs 2 dl tejföl 2 evőkanál cukor fahéj,liszt,só

Elkészítés:
Egy-másfél liter vizet forralj fel a cukorral, fahéjjal és egy csipet sóval. Tedd bele a megmosott gyümölcsöt (meggyet, cseresznyét, szilvát, feldarabolt körtét, almát), s forrald fel újra. A tejfölből két teáskanál liszttel készíts habarást, add hozzá, majd újra forrald össze. Lehűtve tálald. Ha tiszta meggylevest készítesz, akkor tegyél bele bőven vaníliát is - megéri.



Tavaszi erőleves

Hozzávalók:
50 gr sárgarépa,
50 gr fehérrépa,
50 gr zeller,
50 gr fejeskáposzta,
9 dl zöldségleves,
1 babérlevél,
só, feketebors


Elkészítés:
A zöldséget hosszú, vékony csíkokra vágjuk. A zöldséglevest felforraljuk, beletesszük a zöldségeket, és a babérlevelet, 10-15 percig főzzük, míg a zöldség megpuhul. Kivesszük a babérlevelet, ízlés szerint fűszerezzük a levest azonnal tálaljuk.



Fitness saláta

Hozzávalók:
jégsaláta 1 fej sonka 40 dkg brokkoli 1 fej sárgarépa 1 db közepes fürjtojás 16 db szerecsendió, só Öntethez: olivaolaj 1 dl fél citrom leve bazsalikom balzsamecet 0,5 dl

Elkészítés:
A brokkolit megsózzuk és szerecsendióval ízesítjük, majd gőz fölött pár percig gőzöljük. A sonkát vékony szeletekre vágjuk, a fürjtojást sós vízben megfőzzük és megpucoljuk. A répát megtisztítjuk és lereszeljük. Az öntet hozzávalóit egy kis üvegben jól összerázzuk. A tányérra ráhelyezzük a jégsaláta darabjait, majd a megpucolt, megreszelt zöldségeket és öntettel jó alaposan meglocsoljuk.



Bostoni burgonya

Hozzávalók:
1 kg burgonyából készült burgonyapüré, fél fej vöröshagyma, 2 tojás, S dkg vaj, kevés pirospaprika.

Elkészítés:
A burgonyapürét (amely lehet maradék is) a reszelt hagymával meg a tojásokkal habverővel jól kikeverjük, és alaposan kivajazott tűzálló tálba öntjük. A tetejére olvasztott vajat locsolunk, pirospaprikával meghintjük, és a sütőben a tetejére kérget sütünk.



<<     <
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>      >>


banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Szabályzat
Partnereink
Kapcsolat / Impresszum
Copyright © Netkanizsa.hu 2007-ben alapítva. Minden jog fenntartva!