hirdetés________________hirdetés________________hirdetés banner hirdetésbanner hirdetésWeboldalunk kizárólag harmadik fél által közvetített cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a közvetített cookie-k használatát.
Logó   2024. Június 19. Szerda, Gyárfás
 
banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés


Nem csodaszer, de…

- autótisztítás gyorsan, hatékonyan és olcsón - víz nélkül

Valamennyien szeretjük, ha autónk ápolt és rendezett. Ennek érdekében lemossuk, vagy lemosatjuk. Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai, de van egy harmadik módszer is, amiben nem szerepel a „mosás”. Kivitelezhető az autótisztítás mosás nélkül?!

Akár mosunk, akár mosatunk, élhetünk át kellemetlen pillanatokat: ha otthon mossuk le az autónkat, elmegy vele a fél délelőtt, lehet, és adódhatnak apró bosszúságok, tudják, amikor a locsolócső pont nem ér el az autóig… stb. Az utcát pedig közben eláztatjuk a mosószeres vízzel. Sőt még azt sem mondhatjuk, hogy ingyen volt az akció (ha éppen akkor nem is fizettünk érte), mert jelentős mennyiségű vizet használtunk el, na meg egy kevés sampont is. Vihetjük hagyományos technológiát alkalmazó mosóba, ahol valóban megszabadulhatunk jó néhány kellemetlenségtől, viszont a vízfogyasztás itt még jelentősebb, a szolgáltatás áráról nem is beszélve! Miután elhagytuk a mosót, kifolyik a víz innen-onnan a résekből, a vízcseppek rászáradnak a felületre és az esztétikai hatás máris romlik.

Van azonban egy olyan technológia, amely minden nehézségre megoldást nyújt: megtartja a hagyományos módszer előnyeit és megszabadít minden hátrányától.

Az eljárás hatékony, gyors, olcsó és nem utolsó sorban környezetkímélő.

Kiknek lehet hasznos?

Nemcsak azoknak, akik maguk gondoskodnak járművük tisztaságáról, hanem a szolgáltatást nyújtó cégeknek is. Beilleszthető takarító cégek tevékenységébe a járműtisztítás, sok esetben az adott helyen, ahol megfordulnak, irodaházakban, telephelyeken, ahol éppen parkolnak az autók lenne rá mód és lehetőség. A céges kocsik sokszor naphosszat állnak, mégsem viszik el őket mosatni, mert az komoly időkiesés. Lenne igényük tiszta autóra, de általában a cég számára hasznosabb dologgal foglalkoznak azok, akiket el lehetne küldeni autót mosatni. Egyelőre más lehetőség gondolata nem merül fel, mert nem közismert a megoldás. Olyan technológiáról van szó, amely telitalálat egy piaci rés betöltésére. A szlogen az lehetne: tiszta autó - víz nélkül. Menjünk sorba az előbb ígért vonzó alternatívákon!

Gyors

A tisztítófolyadékot közvetlenül az autó felületére permetezzük, majd egy mikroszálas kendővel letöröljük. Makacsabb szennyeződés esetén megismételjük a műveletet. Javasolt kisebb területeket lefújni, így nem szárad rá a folyadék a karosszériára. Amennyiben marad szer a felületen, nem kell dörzsölni, hanem újra át kell fújni és leszedi sajátmagát. Mindeközben a karosszéria nem sérül. Ez ugye sarkalatos kérdés.

Nem karcol

A termék működése a nanotechnológián alapul. Röviden megfogalmazva úgy kell elképzelni, hogy a szer apró kis cseppjei teljesen körülveszik a homok és egyéb szennyeződések részecskéit, ezáltal egy vékony réteg keletkezik a felület és a kosz között, így amikor a mikroszálas kendővel gyengéden letöröljük nem karcoljuk meg a lakkréteget. Amint a kendő megtelítődik, cserélni kell, nehogy visszajuttassuk a szennyeződést.
A visszamaradt filmréteg pedig azzal védelmezi a felületet, hogy a nagyon apró kis részecskéket, mintha políroznánk, egyenletesen eloszlatjuk a felületen és ezzel "kisimítjuk" a lakkozott felület amúgy csak mikroszkóp alatt kimutatható egyenetlenségeit.

Olcsó

Egy közepes méretű autót hatszor-hétszer tudunk egy flakon tisztítószerrel lemosni, és pár darab kendő szükséges egy-egy mosáshoz. Ez annyit jelent, hogy az egyszeri autótisztítás költsége ezer forint alatt megállítható. És egy csepp vizet sem használtunk el a folyamat közben!

Környezetkímélő

A vízmegtakarítás olyan jelentős, hogy könnyen kaphatunk támogatást az új technológia bevezetésére: jót teszünk az autóval, a környezettel, és a vízfogyasztás csökkentése révén egy kis takarékossággal a globális probléma megoldásához is hozzájárultunk!

Rendszeres használata esetén egyre kevesebb tisztítószerre, és tisztító kendőre lesz szükség (mert nem koszolódik el annyira az autó, mint korábban), így a tisztítási költségek tovább csökkennek. Nem mellékes, hogy az eljárás annyiban is több egy egyszerű mosásnál, hogy az autó felülete olyan lesz, mintha waxolva lenne.

Nem csodaszer, de…

A víz nélküli autótisztítás és autóápolás új fejezetet nyitott a tisztítás és a tisztítószerek világában, hosszú távon is megoldja a járműtisztítás és -ápolás eddigi valamennyi problémáját. Nem igényel nagy befektetést, az eszközigénye minimális, egy kisebb táskában elférnek a szükséges dolgok. Maga a technológia pár óra alatt elsajátítható és néhány alkalom után megszerezhető a kellő rutin. A tisztítófolyadék nem csodaszer, de csodára képes!

Ha nagyon sáros az autója, akkor inkább a hagyományos autómosás javasolt, mert az ebben az esetben gazdaságosabb. Viszont (saját kezű tisztításnál) biztosan kényelmetlenebb is…

http://www.greenlineclean.hu


banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Szabályzat
Partnereink
Kapcsolat / Impresszum
Copyright © Netkanizsa.hu 2007-ben alapítva. Minden jog fenntartva!