hirdetés________________hirdetés________________hirdetés banner hirdetésbanner hirdetésWeboldalunk kizárólag harmadik fél által közvetített cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a közvetített cookie-k használatát.
Logó   2024. Május 20. Hétfő, Bernát, Felícia
 
banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

A mikrohullámú sütőröl

Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán,

gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.

Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,

gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,

elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,

mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.

A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra, fertőtlenítésre.

Hogy mire nem, azt alább olvashatjuk. Lehet benne némi igazság.

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek

molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,

degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket

fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban

elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a

szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák

előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített

ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi"

magát.

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:

meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?

Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a

Mikrohullámú sütőket!

svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó

személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és

a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a

résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy

biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon

felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,

negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers

biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,

hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,

és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény

a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej

és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően

meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték

(vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL

és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt,

nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig

tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy

előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny

baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a

táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.

Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította.

A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,

hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely

betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így

rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."

Kedves Mindenki!

Egy Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army Medical Center )

kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!

CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR

KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,

AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,

HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

Ezt a felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre

( Walter Reed Army Medical Center )

 


banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Szabályzat
Partnereink
Kapcsolat / Impresszum
Copyright © Netkanizsa.hu 2007-ben alapítva. Minden jog fenntartva!