hirdetésbanner hirdetésbanner hirdetésNAGYKANIZSA ÉS A DUNÁNTÚL INFORMÁCIÓS WEBOLDALA
Logó   2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
 
hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

<<     <
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>      >>


Szótár

Manapság igen nehéz dolga van az embernek, ha munkáról van szó.Nem könnyű elhelyezkedni. Sokszor nem is értjük, hogy a meghírdetett állás mit jelent igazából. Hát most ehhez kívánunk egy kis segítséget nyújtani. Talicskatoló --Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus Takarítónő --Higiéniai manager asszisztens Ablakmosó --Siküveg restaurátor Gondnok --Háztömb manager Portás --Front door manager Sofőr --Kormánykerék-igazgató logisztikai supporter Rakodómunkás --Anyagmozgatási szakreferens Varrónő --Rongyhegesztő assistant Parkolóőr --Forgalombiztosítási szakmenedzser Tolvaj --Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember Áruló --Szabadfoglalkozású megélhetési eladó Utcaseprő --Köztisztasági, tárca nélküli asszisztens Kukás --Hulladékmanagelési szakreferens Autómosó --Gépjármű optikai karbantartó Bérgyilkos --Humán ügyintéző Szódás --Szikvíz termék menedzser Raktáros --Termékpozíció optimalizáslásért felelő logisztikai manager WC-s néni --Anyagcsere manager


Beszélő halak

Az óvodai nagycsoportos foglalkozáson az óvó nénik arra kérik a gyerekeket, hogy szóban mutassák be otthonukat. Éppen Julcsikán a sor, aki így mutatja be lakásukat: Mi egy pici lakásban lakunk az első emeleten. Ha belépünk a lakásba, jobb- ról van a fürdőszoba, mellette a konyha, szemben pedig a szobánk. Ha belépünk, az ajtó mellett van az ágyikóm a Piri babá- val, az ajtóval szemben az anyuék nagy ágya s az ágy lábánál az akvárium a be- szélő halakkal. Itt közbeszól az óvó néni: - De Julcsika! Beszélő halak nincsenek! A halak csak tátogni tudnak! - Bizony, nálunk vannak! A múlt éjszaka is beszélgettek, amikor felébredtem. - És mit mondtak? - Hát azt mondta az egyik a másiknak, hogy ha még egyszer megharapod a far- kamat, akkor kirúgom az akvárium ol- dalát.


Elúszott úszó

Két rendőr horgászik. Megszólal az egyik: -Te nincs még egy úszód? -Miért? -Mert az enyém elmerült.


Boldog Házasság

Két horgász ül a folyó partján. Egyszer csak arra megy egy halottasmenet. Az egyik hor- gász feláll,leveszi a kalapját, merengően ma- ga elé bámul egy percig, majd visszaül a boltja mellé. A másik ránéz: -Nem is tudtam, hogy ilyen együtt érző vagy! Hát tudod,azért mégis harminc évig volt a feleségem.


Béke Poraira

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagy- apám: álmában, csendesen, gondtala- nul, nem pedig ordítva síkoltozva, pánikban, mint az utasai.


<<     <
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>      >>


hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetésRólunk
Kapcsolat
Szabályzat
Adatkazelés
Netkanizsa.hu © 2007 - 2015. Minden jog fenntartva!