hirdetésbanner hirdetésbanner hirdetésWeboldalunk kizárólag harmadik fél által közvetített cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a közvetített cookie-k használatát.
Logó   2021. Október 19. Kedd, Nándor
 
hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés


                                                        Új magyar gyógyszer
 

Magyar szenzáció: őssejtkezelés beültetés nélkül 2007-05-13 Budapest - A világon elsőként egri és pécsi kutatók készítettek olyan, természetes anyagokból álló kivonatot, amely 50 százalékkal növeli a szervezet saját őssejttermelését. A "mindenhatónak” is nevezett sejtek meg tudják gyógyítani a beteg vagy az idő múlásával romló szerveket.Az őssejtek kapcsán eddig olyan szívszorító történetekkel találkoztunk, amikor súlyos beteg gyerekeknek gyűjtöttek, hogy kiutazhassanak Kínába vagy Ukrajnába kezelésre. Pedig ez a mindenhatónak is nevezett sejt gyakorlatilag mindent meg tud gyógyítani a látászavaroktól, az idegrendszeri problémákon keresztül, a mozgásszervi, szív- és érredszeri problémákig. 


Az őssejtek a csontvelőben termelődnek. A kutatók kiderítették: mint bármelyik másik szervet, ezt is lehet túltermelésre serkenteni. Húsz természetes anyagot választottak ki, és vizsgáltak azzal a céllal, hogy serkenti-e a csontvelő őssejtkibocsátását. A magyar kutatók 9 olyan hatóanyagot találtak, amelynek hatására 50 százalékkal több őssejt jut a vérbe. 

Ez nagyjából azzal ér fel, mintha méregdrága külföldi őssejtterápiának vetnénk alá magunkat. Ez a "kezelés” viszont otthon, elérhető áron megoldható. A kutatócsoport az ország különböző egyetemein végzett vizsgálatokat. Ember István professzor és dr. Kis István docens, a pécsi egyetem kutatói nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a viszgálati anyag a jövő terápiás lehetősége lehet. A titkos készítmény öt földrész válogatott növényi anyagainak kivonatait tartalmazza. Négy hónap alatt több mint százan próbálták ki a szert. 

Volt, aki letette a háromdioptriás szemüvegét, volt, aki szklerozis multiplex miatt alig tudott járni, ma már bevásárol, és volt, aki lassan újból munkába áll, pedig vékony, mindig kiszakadó hasfala miatt leszázalékolták” - sorolt néhány példát Szabó László, a kutatás vezetője. 

- Eddig csak egy kanadai tudós talált olyan anyagot, amely növelte az őssejt termelődését. Gondoltam, ha van egy, lehet több is. Nem tévedtem. Ezzel a kivonattal naponta 50 százalékkal tudjuk megemelni az őssejttermelődésünket, ami olyan hatásfokú, mintha egy őssejt terápiára utaznánk el. Szerénytelenség nélkül állíthatom, ez világszenzáció!” 

Már csak néhány hét, és bárki hozzájuthat a készítményhez. 

Szellemileg is megfiatalít 
A születés után 20-25 millió őssejt van a vérben. Ahogy idősödünk, a csontvelő egyre kevesebbet termel, így a szervezet regenerációs képessége is csökken. Eddig úgy hitték, az idegrendszer 35 éves kortól csak pusztul, hiszen sokkal jobb a koncentrációs és emlékezőképesség húsz-, mint hatvanéves korban. Klinikai viszgálatok bizonyítják, az őssejt képes új idegsejtet építeni, a régit erősíteni, így egy hatvanéves ember is lehet szellemileg olyan friss, mint egy tinédzser. 

Végre újra mozog a lábam!” 
A szentesi Vas Ferencné (51) szklerozis multiplexe miatt csak kézzel tudta felemelni a lábát az ágyra. Január 28-án kezdtem el szedni a készítményt, és már segítség nélkül emelkedik a lábam, akár az asztalig is. Nem fájnak az ízületeim, sima és rugalmas lett a bőröm, letettem a 1,5 dioptriás szemüvegem és végre remekül alszom.” 


Forrás: blikk.hu 

 


hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Szabályzat
Kapcsolat / Impresszum
Netkanizsa.hu © 2007 - 2015. Minden jog fenntartva!