hirdetésbanner hirdetésbanner hirdetésNAGYKANIZSA ÉS A DUNÁNTÚL INFORMÁCIÓS WEBOLDALA
Logó   2018. Augusztus 15. Szerda, Mária
 
hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Johns Hopkins Update  Fontos hírek

 

Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy a KEMO-TERÁPIA  az

egyetlen módja annak, hogy megpróbálják megszüntetni a daganatokat (a

kulcsszó a 'megpróbálják'), a JOHNS HOPKINS kutatóintézete végre

elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is.

 

Friss hírek a rákról a Johns Hopkinstól:

 

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek

nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk

több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés

végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a

szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek

észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható

mennyiséget.

 

2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10-szer, vagy még ennél is

több alkalommal  bukkanhatnak fel.

 

3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa

a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és

daganatokká fejlődjenek.

 

4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy

annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak

szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási

és életmódbeli tényezők.

 

5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük,

az étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van

szükség, ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.

 

6. A KEMOTERÁPIA  során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő

ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben

stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek - a máj, vese,

szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.

 

7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti,

roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és

szerveket.

 

8. A KEMOTERÁPIA  és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a

daganat méretét. Azonban a  KEMOTERÁPIA  és a besugárzás hosszan tartó

alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

 

9. Amikor a KEMOTERÁPIA  és a besugárzás hatására testbe  túl sok

méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a

beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és

komplikációknak.

 

10. A KEMOTERÁPIA  és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval

ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti

beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a

szervezet más részeire.

 

11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése

oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez,

amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.

 

A RÁKSEJTEK táplálékai:

 

a., A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az

egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A

cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb.

Aspartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes

cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz (Manukaméz) vagy a melasz (a

répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek

is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére

vegyszereket használnak. Jobb megoldás a  Bragg's aminos vagy a

tengeri só.

 

b., A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a

gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej

megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej

fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

 

c., A ráksejtek virulnak  savas környezetben. A hús alapú étrend savas,

és ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis

mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat,

növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek

mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenvedők számára.

 

d., A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát,

magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)és gyümölcsöket tartalmazó

étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az

étrend mintegy  20%-a állhat  főtt ételekből, köztük a babot is

tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő

enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a

sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek

növekedését .

 

Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele

érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani

(mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát!).  Azonkívül naponta

két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az enzimek már

104 F  fokon (40 Celsius) elpusztulnak.

 

e., Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a

koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz. Csak

tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert

toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a

szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.

 

12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez  a szervezetnek

rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen

hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.

 

13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való

tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel,

amelyek megtámadják a  ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a

szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket

elpusztíthassák.

 

14. Egyes táplálékkiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6,

Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok,

esszenciális zsírsavak (EFA-k stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet

saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását. Más

táplálékkiegészítők, mint pl. az  E-vitamin, köztudottan apoptosist

/programozott sejthalált/ okoznak, ami a szervezetünknek a normális

eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy

felesleges sejtektől.

 

15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proAKTÍV és

POZITÍV szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké

válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az

elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas környezetté

teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű emberré

válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.

 

16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi

rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több  oxigént

eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz,

ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.

 

1. Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.

2. Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.

3. Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.

 

Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette

közzé a hírlevelei útján. Ezeket az  információkat a Walter Reed

Katonai EÜ  Centrumban is terjesztik. A Dioxintartalmú vegyszerek

rákkeltő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül

mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne tegyünk vízzel telt műanyag

palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel.

Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program

Managere egy TV program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi

kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az

emberek számára. Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni

műanyag edényben. Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó

élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás ás a műanyag  kombinációja

dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a

szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy használjunk műanyag

helyett üvegedényeket, pl.  Corning Ware, Pyrex vagy kerámia edényeket

 az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin

nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb., át

kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz,

csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha edzett

üveget, Corning Ware stb. használunk. Elmondta, hogy nemrégen egyes

gyorséttermek áttértek a papíredények használatára styofoam helyett.

Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt.  Azonkívül a műanyag

fóliák, mint pl. a Saran, ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött

ételt ilyennel fedjük  le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő

hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és

belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt papírtörölközővel

inkább.

 

Fordította Munkácsi Zsuzsanna

 

2009-02-17.

http://netkanizsa.hu/temp/22-cöliákia-laboros.pdf

 


hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Apróhirdetésingyen.hu

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Rólunk
Kapcsolat
Szabályzat
Adatkazelés
Netkanizsa.hu © 2007 - 2015. Minden jog fenntartva!