hirdetésbanner hirdetésbanner hirdetésAz odal termékmegjelenítést tartalmaz
Logó   2018. Május 28. Hétfő, Emil, Csanád
 
hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Felhasználási szabályzat

Kedves Felhasználónk! 

Az oldal üzemeltetője támogatja a szabad eszmecserét az Interneten. Az üzemeltető figyeli és ellenőrzi az oldal tartalmát. Viszont az üzemeltetőnek nem áll módjában felelősséget vállalni, hogy Felhasználói minden esetben betartják jelen dokumentum rendelkezéseit, se nem tudja teljesen kiszűrni az általuk folytatott esetleges illegális vagy zavaró tevékenységeket, sem azokat meg nem történtté tenni, de mindent megtesz ennek érdekében. 

A NetKanizsa a külső felhasználó által elhelyezett tartalmakkal kapcsolatosan semmiféle, sem a szerzői jogi, sem a rágalmazásra, a magánérdek és a magántitok védelmére, közszeméremsértésre vagy más egyéb törvénysértő cselekményre vonatkozó jogi szabályozás alapján felmerülő felelősséget nem vállal. 

Az oldal használatával a felhasználó által 3. személynek okozott károkozás, illetve a külső felhasználó által elhelyezett tartalommal összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén az oldal üzemeltetője minden tőle telhető segítséget megad a hatóságoknak. 
Az üzemeltető nem garantálja az oldal folyamatos rendelkezésre állását, üzemszerű működését, nem vállal felelősséget az üzemszünet, vagy más technikai leállás, valamint az egyes külső felhasználó által esetlegesen elhelyezett romboló jellegű programok, alkalmazások - például: vírusok, férgek, makrók, továbbá az egyéb, fel nem sorolt programok, alkalmazások okozta közvetlen, vagy közvetett károkért, mindazonáltal kijelenti: a lehetőségeihez mérten mindent megtesz ezek enyhítése, elkerülése érdekében. 

Amennyiben úgy érzi, hogy kifogásolható tartalom található az oldalon, fölveheti a kapcsolatot az adminisztrátorral. Ők el tudják távolítani a szabályzatoknak nem megfelelő tartalmakat, illetve a megfelelő szankciókkal tudnak élni az adott felhasználóval szemben. Az adott tartalom és a további lépések elbírálása azonban teljes mértékben az oldal üzemeltetőjének jogköre. 

Jelen dokumentumban leírtak megsértése a Szolgáltatás felfüggesztését, esetleg megszüntetését vonja maga után. A dokumentum nem tartalmaz, nem tartalmazhat minden olyan cselekedetet, melyet az általános internetes etikai normák tartalmaznak, így a Szolgáltatás felfüggesztését nem kizárólag a felsorolt szabályok megsértése vonhatja maga után. 

Kérjük, hogy a látogatók és a felhasználók közös érdekének megfelelően a szabályzatok figyelembevételével használja az oldalt! 
 

 


hirdetések

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Információk
Kapcsolat
Netkanizsa.hu © 2007 - 2015. Minden jog fenntartva!