banner hirdetésbanner hirdetés
Logó   2018. Március 22. Csütörtök, Beáta, Izolda
 
banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Oktatás, Népművelés << Vissza

Technika Gépjárművezető-képző Kft.

Technika Gépjárművezető-képző Kft. Azonosító: 82
Weboldal: www.technikaautosiskola.hu
Cím: 8800. Nagykanizsa, Király út 47.
Telefon: 93/312 394, 30/435 6962
Telefax: 93/312 394
Kapcsolattartó: Kovács Tibor Ügyvezető Igazgató
Nyitvatartás: H-P: 8-11 és 13-16ó

Intézményünk története:

Társaságunk 1990. január 1-én alakult és a Budapesti székhelyű Kulturált Közlekedésért Alapítvány égisze alatt működünk, amely Magyarország valamennyi megyéjében székelő iskolákat fogja össze.

A TECHNIKA Kft. tevékenységi köre a járművezető képzés. A lakosság irányába történő szolgáltatásunk a 90-es évek előtt is működött, de innentől folyamatosan előtérbe került, mivel mind személyi, mind a tárgyi feltételek adottak voltak.
A Kulturált Közlekedésért Alapítvány hozta létre és alapította meg Zala megyében Gépjárművezető-képző iskolánkat a "TECHNIKA" Kft-t.

Iskolánk folyamatosan ellátja és teljesíti az alapítói elvárásokat. Korlátolt Felelősségű társaságként, egyszemélyi vezetés az ügyvezető igazgató, aki egyben tagja az Alapítvány (Budapest) Igazgató Tanácsának és Zala megye érdekeit képviseli.
Intézményünk 1990-1998. év végéig három kirendeltséggel rendelkezett. (Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti). 1999. évtől bővítettük iskolánkat, és létrehoztuk Keszthelyi kirendeltségünket is.2007 évtől megnyitottuk a Nagyatádi és Tapolcai kirendeltségeinket, mellyel a Dél-Dunántúli és Közép-Dunántúli Régiókra is képzési engedélyt szereztünk.
 Így a jelenlegi iskoláink (kirendeltségünk) száma hat.
Jelenleg is közvetlen kapcsolatban állunk Zala megye összes általános, és középiskolai intézményeivel. Tanulóink, hallgatóink köre folyamatosan növekvő tendenciát mutat, mely a bevételünkben is megmutatkozik. 
Korszerű, fejlődő járműparkkal növekedett oktatói állománnyal tartjuk fenn szolgáltatási körünket, mely egyre nagyobb teret hódít Zala megyében.
Iskolánk jelenleg is a megye piacvezető, legnagyobb autósiskolája, mely rendelkezik képzési és vizsga feltételekkel is.
MSZ EN ISO9001:2009 minősítéssel rendelkező Intézmény lettünk 2002. október 30-val.

A TECHNIKA Kft. Zala megye legnagyobb autósiskolája, amely az alábbi helyszíneken (kirendeltségeken) végzi munkáját.

- Nagykanizsa
- Zalaegerszeg
- Keszthely 
- Lenti
-Marcali
-Siófok

 
Társaságunk megalakulása óta, folyamatosan arra törekszik, hogy megfeleljen a korszerű felnőttoktatás követelményeinek és bővülő szolgáltatásaival, javuló technikai feltételekkel megfeleljen a vevői igényeknek, és a törvények, rendeletek és utasítások ide vonatkozó részét maradéktalanul betartsa és betartassa. Fontos feladatunknak tartjuk a piaci szegmentumok pontos feltérképezését és képzésünk erre épül.

Működésünk nagy százalékban Zala-megye területére épül, 10-15 % piaci részesedésünk a környező megyékből is kimutatható.

Törekedünk egyfelől az állam részéről a felnőttek képzéséhez való hozzáférés feltételeinek javítására, pályázati rendszerek és új források megnyitására.

Másfelől a lakossági képzések teljes kiszélesítésére ami napról-napra jobban megköveteli a képzési folyamatok megtervezését és az ügyfélforgalom lebonyolításának és adminisztrációjának pontos végrehajtását. Ezért társaságunk már az elmúlt években folyamatosan készült egy minőségbiztosítási rendszer bevezetésére, melyet 2002 évben meg is szereztünk

Mindez hozzájárulhat a sikerek és kudarcok okainak vizsgálatához, távlatosan az eredményes és jó minőségű képzési szolgáltatások megerősödéséhez.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy munkatársaink, meghatározott szervezeti/üzleti célok irányába mutató erőteljes cselekvő készségűek legyenek – akik hajlandóak céltudatos szellemi és fizikai energiát mozgósítani, miközben maguk is kielégítik szükségleteiket.

Tanfolyamaink folyamatosan kéthetente indulnak valamennyi kategóriában. A tanulók igényeihez igazodva kihelyezett tanfolyamokat is szervezünk a kisebb falvakban, községekben.

Társaságunk a gépjárművezető képzés és szaktanfolyamok szinte minden ágában végez képzést minden korosztálynak.

A színvonalas oktatáshoz fejlett járműpark, modern technikai eszközök, oktatási segédanyagok és szakképzett oktatók állnak a tanulók szolgálatára.

Szervezetünk az elmúlt évek során folyamatos fejlődő tendenciát mutat az oktatás eredményességének területén, mely elõidézte a hallgatói létszám növekedését is. Mindezek megvalósításához szükség volt egy oktatói állományhoz, jó szervezõ képességgel rendelkezõ és a csapat munkáját jól segítõ vezetõkre.

A kiemelten jól dolgozó munkatársak megbecsülését cégünk kitüntetésekkel is honorálja a Kulturált Közlekedésért Alapítvány elismerésével együtt.
 

 
<< Vissza

 

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

banner hirdetés

Információk
Rólunk
Felhasználási szabályzat
Kapcsolat
Adatkazelési szabályzat
Netkanizsa.hu © 2007 - 2015. Minden jog fenntartva!